Buscar

KKM 8!

HEYYA..
minngu lepas aku join KKM kolej.
KEM KEPIMPINAN MAHASISWA.
sebenarnya aku rasa sangat tak layak masuk kem nii.
dapat p kem pon jadi laaa.
sbb aku mmg tak aktif langsung kat kolej. sangat pasiff!

aku pernah join basketball je. yg lain semua aku balik..
sesangat la pasiffff..

kkm 5 hari . so aku mintak cuti 3 hari je la. lg 2 hari 2 sabtu ahad.
tapi bila daftar dia ckp tambah lg 2 hari. aku da cuak! da la b4 daftar ade meeting. cecikgu gaduh pasal memasing cuti pasal relief la blablabla.. aku pon da takut la nk tetambah coti sesuka hati.

kkm bnyak ajar aku . seriously! walaupun aku tau instraktor x garang mana pon kat luar. lelagi incik pres.. hoho
tu sbb aku asyik kne mara sbb gelak time dorang marah. sbb aku rasa kelakar dorg jd garang. nmpak tak aku x pandai serius. haha. eh nama kem aku MAMAI. so skrg ni org boleh pggil aku mamaai:)

kenangan manis bila aku punya birthday sambut dalam hutan tgah malam tepat pukul 12 malam.
korang hadoo? hihi. tp aku still balik 15 july. dorg sume p 1 lg kem at kemensah. aku terpaksa balik. kejer la. sian ank murid aku. incik press anta sampai depan rumah woo..

selasa malam ade makan2 kat rumah pengetua. and ade pelepasan jawatan sekali. Pengerusi 2 SEKETERIAT SUKAN & REKRIASI. besar tanggungjawab tu mmandangkan 13 punya sukan no 1 in uni sem lepas. doakan aku dpt galas semua nii..
adioosss:)

1 org telah conteng samaa.:

outbound malang outbounddimalang.com

nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Post a Comment