Buscar

A wish to Birthday boy!


My post today goes to my ex president ,my ex lab partner, my ex groupmates ex classmates ex partner in crime

Happy birthday bro! Semoga cita2 kau tercapai dan berjaya dunia akhirat.

Aku tau aku akn tgok muka kau everyday for the next 3months. Tp disebabkan ni final week so aku buat jugak la appreciation post ni utk hang.

Thankyou utk for being tmpat kne maki gua.haha
thankyou sbb xemo kalau aku marah kau
Thankyou sbb asyik.jd tempat kene bebel.
Thankyou sbb jd tempat aku ngumpat.
Thankyou la sbb sanggup p raya umah aku berkali2.
Thankyou sbb buat aku ada bestfren lain gender .hahaha. eh lupa kau perempuan!!!!
Malas ah sebut lelebih sat g aku yg over sedangkn kau xde buat pon mende tu. Ahahaha. Malas nk puji lelebih. Ahahah

Sorry for everything that I made.
Sorry sbb selalu lmbat every appoiment or meetings
Sorry sbb aku ,kita n matan naif gaduh dlu. And ku tau time tu sakit gila. Gila.
And sebab tu first timeaku tgok kau nangis. Lol buruk!
Sorry selalu marah kau. And kau x marah aku balik.pon. 
Sorry selalu buka "aib" kau depan kau. Hahaha it just fun!
Sorry kalau aku anoying dpn kau.
Sorry for everything lah. Malas type

Almost 4 years. Aku lupa camna kita boleh rapat. Xlah rapat mana. Tapi boleh la mengutuk mencaci each other tanpa terasa. Boleh la lepak without plan. Boleh la buat keje bodoh sesama. Boleh la aku cerita crush aku kau cerita awek kau. Boleh la cilok mknn pinggan memasing. Bolehla dtg umah aku berkali2 tanpa malu. Hahaha.

Semoga ukhuwah kita selamanya.
Kau nk tunggu aku kawin dlu baru kau kawin en. Mohon doa jodoh aku cepat. Ahahaha. And dont forget that u have mission in aussie.
Aku xkurus siap kau!

Bro selamat hari lahir! Naik la.gunung banyak2 lagi. Naik naik .

My ASeAN LIMA family

Apa ni dah minggu 13! 😭😭
.
.

Next appreciation post goes to my ASEAN LIMA family!
.
.
Hai guys! Aku x sangka kita kenal seminggu tp boleh rapat camni.
Takdela rapat mana kan. Cuma boleh la cerita rahsiaa masing2, kentut tanpa malu, bedengkur sebelah2, masak makan sama2,membahan tak ingt dunia. Boleh jemput hantar depan rumah. lawak 10 saat menjadi smpai skrg, xde la rapat mana kan😆
.
.

Thankyou guys sbb jd menjadi gila seperti itu. Tq utk semua memori, start with langkawi trip, angsi, roller blade, singapore n pulau ubin trip, konferense anak bangsa, melaka trip, kenduri ikea untill aywlc n bnyak lagi la. .
.

Thankyou thankyou thankyou! Tak sangka aku dpt kawan dgn org hebad macam korg. Maaf jika gurauan keterlaluan. Iloveuguys. Semoga ukhuwah ni smpai forever. Muah ciked😘😘😘
.
.

#jannahnakhabisstudy #jannahdahfinalyear #gambarsemuaxsemengah

First year achievement :)

Fuhhhhh nak abis da minggu dua. Cepatnya. :'( so semester ni Instagram saya akan dipenuhi memori degree semperna final year final sem ni.
Let's start with my first year.
#achievement1
"Students High Council"
"Majlis Tertinggi Mahasiswa"
Kolej 13, universiti Putra Malaysia

Dulu hidup aku pernah sibuk dgn mereka ini, dgn tugas dan program kolej dgn Sukan itu ini. Ketika kawan lain orentasi, kami menguruskan orentasi.
Syukur sgt dpt dikenalkankan dgn kalian semua.
Terima kasih pihak pengurusan (ayahanda,bonda, ayah,felo2 n staff yg lain) kerana memberi peluang dan menjadi rujukan utama buat saya dikolej. Terima kasih sbb percayaaa saya walaupon saya masih di tahun satu.

Terima kasih utk akak abang atas tunjuk ajar pengalaman yg xboleh saya beli dkat mana2. Ukhuwah yg sgt rapat smpai skrg. Serius sgt bersyukur. Even waktu JD mtm tersgt busynya, tapi saya seronok buat semua tu sbb ukhuwah keluarga antara kita. Meeting smpai 3 pagi yg tak pernah bosan. Suka duka gaduh ketawa terguling mengutuk menghina tak ingt Dunia seriously tu semua kenangan manis yg nnti nak cerita kat anak cucu. Dan jgn lupa disbb kan korg kami bertukar saiz. Ahahahaaha. Saya sayang awak semuaaaa .
Sungguh tak menyesal lansung to be in this family. Walaupon result first year teruk but seriously I got more than that. Banyak sgt yg saya belajar. Byak sgt. Byak sgt good things yg saya terima. Byak sgt softskill dan changes yg da diterapkan. THANKYOUU SO MUCH SEMUAA.
#jannahdahfinalyear #jannahnakhabisstudy