Buscar

KKM 8!

HEYYA..
minngu lepas aku join KKM kolej.
KEM KEPIMPINAN MAHASISWA.
sebenarnya aku rasa sangat tak layak masuk kem nii.
dapat p kem pon jadi laaa.
sbb aku mmg tak aktif langsung kat kolej. sangat pasiff!

aku pernah join basketball je. yg lain semua aku balik..
sesangat la pasiffff..

kkm 5 hari . so aku mintak cuti 3 hari je la. lg 2 hari 2 sabtu ahad.
tapi bila daftar dia ckp tambah lg 2 hari. aku da cuak! da la b4 daftar ade meeting. cecikgu gaduh pasal memasing cuti pasal relief la blablabla.. aku pon da takut la nk tetambah coti sesuka hati.

kkm bnyak ajar aku . seriously! walaupun aku tau instraktor x garang mana pon kat luar. lelagi incik pres.. hoho
tu sbb aku asyik kne mara sbb gelak time dorang marah. sbb aku rasa kelakar dorg jd garang. nmpak tak aku x pandai serius. haha. eh nama kem aku MAMAI. so skrg ni org boleh pggil aku mamaai:)

kenangan manis bila aku punya birthday sambut dalam hutan tgah malam tepat pukul 12 malam.
korang hadoo? hihi. tp aku still balik 15 july. dorg sume p 1 lg kem at kemensah. aku terpaksa balik. kejer la. sian ank murid aku. incik press anta sampai depan rumah woo..

selasa malam ade makan2 kat rumah pengetua. and ade pelepasan jawatan sekali. Pengerusi 2 SEKETERIAT SUKAN & REKRIASI. besar tanggungjawab tu mmandangkan 13 punya sukan no 1 in uni sem lepas. doakan aku dpt galas semua nii..
adioosss:)

secretrecipe:)

HEYYA..
lama rasa tak update..
sibuk kerja mungkin. eceh.
mana tak nya. 9.30 pagi p kejer. 11 mlam  baru balik..
no life.

tapi it was my first experience working.
13 MAY 2012
start la hidup aku bergelar seorang pekerja SECRET RECIPE alamanda


baru aku taw penatnya org cari duitt..
penat woiii
awal2 dulu kaki aku sakit giler.
sbb tapak kaki flat yg cacat uh..

bnyak sangat aku belajar. aku knal org baru.
macam2 ragam. macam2 kisah..
berkawan dengan kumpulan org yg tak pernah aku terpikir akan berkawan.
different world!

i met ibal, huzeyy, kakji, abg madir, abg kecik, and ramai lg.
kene mara uh biasalah.. silap kitaa.
tp tu buat aku lebih appreciate titik peluh aku.

10 JUNE 2011
berakhir sudaaa. alasan. mecari pengalaman di tempat lain.
tapi itu lah yg aku cari. PENGALAMAN!



 gonna miss u guys :)
adiosss:)

~~THE END~~


HEYYA..
alhamdulillahhh:)
tamat sudah hidup aku sebagai seorang student ASASI SAINS PERTANIAN,UPM:)
dah setahun rupanyaaa.
dah setahun aku sekelas dgn 45 girls yg ohsemm.
dah setahun duduk blok E, bilik 301.
dah setahun naik bas ulang alik ke kelas.

fuuhhh.
takknak citer pasal final. sbb mood tak sesuai dgn entry nii.
LEGA.PUAS.
next mission cari kerja. amik lesen.

kepada mereka2 yang telah melakar cerita dlm diri ini.
TERIMA KASIH &MINTA MAAF atas segalanyaa..
teletubbies gang
E301 dan aras 3 blok E
kuliah 5
OT family..
n all ASPERIANS:)






adioss~~~:)

kolej13: MalamGemilangPutra :)

HEYYAA..
dinner kolej pulakk:)
aku n anis buat last minit decision. sbb dpt discount 50%
baju pon selongkar almari kakna. semua pinjam. haha
tak sempat!

MALAMGEMILANGPUTRA 
PanPacificHotel,KLIA
21 April 2012
8.00-11.00pm
theme : GARDEN

aza je tak ikut dalam geng teletubbies kamii:)
walaupon tak semua, ramai jugak budak AsPer datang:)
dan kami enjoy malam ituu..

biar gambar bercerita :D

datang2 lapar. so lunch di KLIA.

cantik kan baju ini. teka siaapa punya..

garden:)

pembukaselera

maindish

desert

terserlah kegemukan disituu

itudiaaa.. anugerah tunah gemilang. HAIZA KAH

en mastor dan wife. kawan ayah n mak

AsPer batch 7!

teletubbies without azza:')

leha dan *****nyaa:P





itu sahaja untukmgp.
adioooos:)

Let The Memories Remains :)

~myteletubbiesgang~

HEYYA..
da seminggu dah gala dinner asper.
baru sekarang nk update blog.
location:MAEPS ,Serdang
date:15 April 2012
theme:moonlight roses

ikut tema tak? roses bnyak woo:D
dinner asasii wooo.. selepas jeles tgok dinner asasi org lain.
n finally asper punya dinner yg ohsem dirasakan!!
3 sem sesama. dan ini akhirnya..
thanks HICOM n AJK atas kerja keras anda semua,,

apa yg aku xdpt buat:
1. nk amik gambar dengan 'dia'. tapi xberani langsung nk mintak.
2.amik gambar bnyak2. sbb tak cukup bnyak
3.nk amik gmbar leha brsama crush nya. dua2 ntah kemana.
4.nk kumpulkan 3 org samurarians. tp ade 2 org je jumpa.. XD

Hi-5! sangat suka tengok mereka malam ituuu.
cantik sungguh rakan2ku dengan gaya masing..
semoga ukhuwah kita smpai ke syurga :)

joomm explore malam gala melalui gambar XD

azaibrahim

my RM65

white rose from lehamansor



mirror as exchange gift
                                            aku bg pendrive 4GB . kaler hijau. sape dapat eh?

Hi-5 with the only kumbang.lukamanhakim. "beliau bnyak berjasa"

org yg teletubbies selalu gurau. izzat barzai

sorang lagi. hairulhalip.

myroomates!

blogger asper. fanaghazali

aku suka kecomelan dia.bantot. mawardimahusin

sayasayangdia. sayang awak kerana Allah tu dia yg ajar :) fifamdakhir


that night ade persembahan video kelass..
kami punya leha buat.. cukup owsem bagi akuu!
 VIDEO KULIAH 5 untuk semua:)

adiooss~~~

tanahtinggiCAMERON!

HEYYA!
last week kami bercoti di cameron. tapi xde la bercuti sangat. under program kolej actually.
PROGRAM TRANSFORMASI KEUSAHAWANAN

best. dapat group with TELETUBBIES shahadah n aizat
program ni suruh kami cari modal minimum 100MYR.
kami pon kerjalah macam2!.. kedai dobi.kedaimakan.kedairuncit.kedaibaju. hoho

kami kumpul 130MYR. cukuplaaakannn
strawberry.patung beri2.roses. kami bawak balik!

teletubbies di tanah tinggi:)

we're working!

gadis-gadis dobi:)

my group members!

dinner tepi longkang.OTOGE!

SEJUUUKKK~~~~~~


stoboroy leha bersama bapakayam!
kontrebaasssii tak?HAHA


LOVE yaa~~







adiooss~~~

its our PARTIIEEHH!!!!!

heyyaaaa!
acttly da sebulan da party kelas. tp baru nk update.
yg best nya kami geng teletubbies yg incharge.
walapun bnyak halangan n dugaan ALHAMDULILLAH party kami menjadi.
saya sayang awak semua kerana ALLAH!

kek homemade khas untuk high5!

cantiktak kek kamii:D

    \





adioos

blood donationXD

HEYYA..
aku baru derma darah buat kali kedua.. hoyeayyh.
dluu first time masa kat PLKN.
dunno why, but aku eksaited giler kalau derma dalah. dluu kat plkn pon sama.
mak tak bg. tapi aku nk buat jugak. degil!

kali ni aku tau melalui FEROT *farisjaafar* dye ade post kat fb n twitter.
memula xde kawan. sbb geng teletubbies semua takut darah.
then teringat zue, n dye nak join. aku pinjam motor unaaa g sanerr.

kat sana jumpa izzat n ferot. muka izzat cuak walaupon dok luar jee..
isiborang.checkup. dan Q utuk derma.

kesian zu sbb dye xcukup darah. eksaited dah dyeee.
lepas sebag darah aku derma. g buat medical checkup plak

dan terbukti aku GEMOK! lemak dalam badan HIGH. bmi sikit lagi mau OVERWEIGHT
wargghhhh. gemokdebabbuncitmontelberlapis. cisss

pesanan makcik nurse tu:
*low sugar*low carbohydrates*no dinner*exercise 5times aweek*dontsleepaftereat*drinkwaterMORE

izzot n muka cuaknya. *gmbarbbferot*

siapsediauntukdibebel

kasi tinggal kesan sikit.XD

adiooss~~